Beoordelingen

 

Michael Koopman

Nieuw-Vennep
Michael Koopman

Ben erg tevreden met het eindresultaat en jullie professionele aanpak.


Jordy Koelewijn

Amsterdam
Jordy Koelewijn

Ik ben erg tevreden


Anoniem

Aalsmeer
Anoniem

Harde werkers. Zondag ter plekke offerte. Maandag steiger. Do klaar met gipsplaten plaatsen en stucen. Prijskwaliteit ok, snel en betrouwbaar qua afspraken.


Anoniem

Hoorn
Anoniem

Hard werkende mensen een echte vakmanen en als volgende keer moet nog iets sausklaar gemaakt worden zal ik contact opnemen met TIP TOP Stucadoors! In twee dagen hebben ze 290 m2 sausklaar gemaakt!


Chantal van Welbergen

Amsterdam
Chantal van Welbergen

Zeer goed! Ze leveren kwaliteit, werken snel en zijn betaalbaar! Super!


Arnoud de Wilde

Bodegraven
Arnoud de Wilde

Deze jongens verstaan hun vak, hebben gereageerd op mijn reactie en een prijs afgegeven. Na een bezichtiging bleek dat deze prijs iets hoger uit zou vallen. Dat was verder geen probleem, alsnog een scherpe prijs gezien de laagdikte op sommige plekken. De afspraak is 1 dag verzet ivm contractuele verplichtingen aan de kant van TIP TOP, dit is netjes van tevoren aangegeven en in overleg verplaatst naar een dag later. Ze kwamen met 4 man sterk, er was een goede samenwerking onderling, iedereen wist wat hij moest doen. Ze hebben alles in overleg gedaan, dus geen verrassingen achteraf. Het eindresultaat mag er wezen! De jongens namen het afval mee, ze hebben zelfs het portiek/trappenhuis nog wat schoongemaakt na afloop van de klus. Erg prettige samenwerking.


Sanne Ebbeling

Bodegraven
Sanne Ebbeling

Vriendelijk, snel en goed werk geleverd voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader!


KS Janssen

Amsterdam
KS Janssen

Ik heb door TIP TOP stucadoors een oppervlakte van ruim 100 m2 laten stuken. Muren en plafonds met verschillende ondergrond (gips, bakstenen). Ze hebben heel snel gereageerd, kwamen gelijk langs voor een offerte en boden de meest scherpe prijs! Vervolgens hebben ze het werk in 1 weekend uitgevoerd. Ik ben heel blij met het resultaat, het huis is superstrak :)


Hilbers KJ

Santpoort-Zuid
Hilbers KJ

Wat een harde werkers en netjes en betrouwbaar. Zelfs ongevraagd wat extra stucwerk gedaan. Complimenten en dank voor de snelle planning en goede werk.


John Smit

Vleuten
John Smit

Met enige onzekerheid een keuze gemaakt uit de vele offertes die ik heb gekregen.
Ik had besloten een bewuste keuze te maken op prijs en korte termijn planning, niet de goedkoopste maar zeker niet de duurste stucadoor.

Na een selectie heb ik op enkele gereageerd, TIP TOP stukadoors reageerde meteen duidelijk en stelde een datum waarop zij de klus konden uitvoeren.
De dag na telefonisch contact kwam men het werk opnemen, een check op vierkante meters en de situatie ter plekke bepalen voor de benodigde materialen. Diezelfde avond werd de offerte wel iets aangepast. Het werk bestond uit 8 m2 meer dan ik daarvoor (grofweg) had berekend.

De volgende dag kon er meteen gestuct worden. Het werk bestond uit 50 m2 wand- en 48 m2 plafond gipsplaat.
Om 7:45 uur stonden er 3 vaklieden aan de deur, 3 vrolijke mannen die met plezier aan de slag zijn gegaan. De communicatie tussen mij als klant en de vaklieden verliep prima soms wel lastig te verstaan maar waar een wil is een weg. Ongeveer 15:00 uur 's middags waren de 3 mannen klaar met het stucen. Het werk zag er prima uit, sausklaar en in ieder geval naar mijn zin.

Een tevreden klant!


Marijn van der Helden

Zoetermeer
Marijn van der Helden

Zeer goed en snel stukadoorsbedrijf!
Werkt netjes en snel. Ruimen zelf alles op en denken goed mee over de wensen die we hadden. Als we meer klussen hebben gaan we TIP TOP Stukadoors weer vragen. echt Super!!


Roman Mikulicz

Heemskerk
Roman Mikulicz

Ik ben een echte doe het zelfer. Ook stuken heb ik al gedaan. Maar de gehele woonkamer was een te grote klus voor mij. Ik heb toen een opdracht op internet gezet. Zeer snel kreeg ik vele aanbiedingen. Maar TIP TOP Vakmannen had voor mij de beste papieren. De prijs was laag. De referenties waren goed. Het contact via de mail was zeer persoonlijk en prettig. Maandag een afspraak gemaakt en wij kwamen tot een afspraak de offerte werd bevestigd. Vanmorgen stond de stukadoor op de stoep in alle vroegte. En vijf en een half uur later ging hij weer weg. Wat een harde werker. Ik heb drie pogingen moeten doen om hem van een kop thee te voorzien. Maar vooral wat een mooi werk heeft hij geleverd. Strak Stukwerk, snel en schoon opgeleverd. Cafer je hebt super personeel in dienst. Mocht ik je nog eens nodig hebben dan weet ik je bedrijf te vinden.


Anoniem

Nieuwkoop
Anoniem

TIP TOP is een erg professioneel bedrijf met een goede en positieve klant benadering. Vooraf is het werk bezichtigd en is een definitieve prijsafspraak gemaakt op basis van de gemeten aantal m2. De uitvoering is ook erg goed verlopen door hardwerkende vakmannen. Het eindresultaat is erg mooi geworden! Veel bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan de wijze van organiseren en klantbenadering. Echt top!


Roland Bosscha

Montfoort
Roland Bosscha

9 december zijn 2 heren van TIP TOP de slaapkamer en trapgang aan het stucen geweest. Het waren twee hard werken vakmensen die nauwelijks de tijd namen om te pauzeren. De totaal prijs was laag en het resultaat super. Echt een aanrader!!! Nogmaals bedankt


Josselijn Santegoets

Hilversum
Josselijn Santegoets

Enigszins huiverig over het benaderen van een stukadoorsbedrijf, uiteindelijk een afspraak gemaakt met TIP TOP en twee andere gegadigden om het werk (twee nieuw gegipste slaapkamers) te komen bekijken. Al direct hadden we bij TIP TOP het beste gevoel, waardoor we ze gelijk een offerte hebben laten opstellen voor het gehele huis. Niet alleen namen ze uitgebreid de tijd om alles grondig te bekijken en secuur op te meten, maar ook gaven ze erg eerlijk advies over wat wel en (beter) niet kon, hebben ze ter plekke in de kou en rotzooi van een huis dat zwaar verbouwd werd een volledig transparante offerte opgesteld per mail en boden ze scherpe prijzen met 10 jaar garantie. Wat we bovenal waardeerden was dat ze ons volledig wilden "ontzorgen": bij alle muren met slechte stuclagen boden ze in tegenstelling tot de andere twee gegadigden aan om overal waar nodig het slechte stucwerk zelf weg te halen voor dezelfde m2 prijs, zodat ze zeker hun eigen kwaliteitsstandaard met garantie konden bieden.

Deze afspraak is ook daadwerkelijk nagekomen, want we hebben met eigen ogen gezien dat elke ondergrond zorgvuldig gecontroleerd en eventueel afgebikt is alvorens het stukwerk aangebracht is. Het hele huis heeft in 4 dagen tijd (waarvan 2 dagen op kerst en 1 dag op zaterdag) een volledige metamorfose ondergaan! Het stukwerk is werkelijk prachtig geworden: super glad en recht. En bovendien uitgevoerd in A-kwaliteit materiaal van Knauf, waarbij niet bezuinigd is op hoek- en stucstopprofielen, gaas, grondermiddel en Fix & Finish. Een mooi staaltje vakmanschap en dat in zo´n korte tijd. Met drie man sterk hebben de jongens van ´s ochtends vroeg tot het eind van de middag keihard gewerkt om alles af te krijgen en waren ze zelfs nog iets eerder klaar dan gepland. De communicatie met de voorman verliep prima. Met de andere twee mannen (die overigens wel heel beleefd waren en ons vriendelijk toelachten) hebben we helaas wat minder kunnen spreken omdat ze de Nederlandse taal nog niet zo goed machtig zijn. Als we één dingetje kunnen verzinnen dat wellicht nog een beetje beter had gekund, dan is het het weghalen van enkele klodders stuc op de kozijnen, de (werk)vloeren en de toiletpot. Maar ach, dat kunnen we zelf ook wel. Voor de rest hebben de mannen het keurig opgeruimd na afloop. We kunnen niet anders zeggen dan dat we enorm tevreden zijn en dat we TIP TOP Vakmannen van harte aanbevelen!


Fred Goedhart

Houten
Fred Goedhart

TIP TOP prestatie:

- professionele offerte, goed doorgesproken met garantie bepaling.
- goed communicatie via email, stipt op tijd aanwezig op werkplek.
- tijdens werkzaamheden netjes gewerkt, goed tempo , niet gehaast.
- werkplek tussentijds en einde dag opgeruimd, zelfs stukloper in de tuin op verzoek.
- Luisteren goed, en zijn hulpvaardig.


G.J. Timmer

Baarn
G.J. Timmer

Super.... Snel, netjes en vooral een mooi strak resultaat, aanbevolen aan vrienden , waar ze zelfs ook alweer klaar zijn


Anoniem

Breukelen
Anoniem

Zeer deskundig uitgevoerd en voor een scherpe prijs


Remco Wijn

Den Haag
Remco Wijn

De mannen van TIP TOP zijn goeie stukadoors en harde werkers. In een dag hebben ze een zolder met veel hoekjes keurig glad gemaakt. Bedankt voor de klus!


Emiel den Oude

Zoetermeer
Emiel den Oude

Het hele huis laten stuken+spuiten (+- 334 m2) en ziet er super strak uit en alles volgens afspraak. Mijn vrouw (perfectionist) kon alleen 'wow wat mooi' zeggen dus missie geslaagd ;) TIP TOP bedankt.


Peter de Wijze

Haarlem
Peter de Wijze

Goede vakman die voor je klaarstaat, met je meedenkt en kwalitatief goed professioneel werk zal leveren. Snel gehandeld, betrouwbaar geleverd en zelfs binnen de strakke planning die ik had aangevraagd. Dit ging zeker niet ten koste van het geleverde werk, waar tevens 10 jaar garantie op is gegeven. Zeker aan te bevelen!


Anoniem

Hoofddorp
Anoniem

De jongens van TIP TOP komen keurig zoals afgesproken s ‘morgens vroeg aan,
en binnen 4 uur waren ze weer weg ook , 25 m2 plafond gestucte en schoon opgeleverd achterlatend.
Tijdens het drogen kwamen er nog wel wat vlekken door wat dan toch niet helemaal goed geseald was blijkbaar.
Maar 1 telefoontje was genoeg en dit is zonder probleem weer verholpen, top dus.
Goede gasten die doen wat ze zeggen dus!
Ze zijn wel wat duurder, maar als je snel en goed geholpen wil worden is dat het wel waard!

Bedankt TIP TOP!


Niels Bleeker

Rijswijk
Niels Bleeker

Goed werk geleverd, naar tevredenheid. Komen afspraken na en zijn punctueel.


Rene Haxe

Wijk bij Duurstede
Rene Haxe

Prima bedrijf en prijstechnisch zeer interresant.


Frank Spanjersberg

Vierhouten
Frank Spanjersberg

Zijn team zijn hele fijne mensen om mee samen te werken. Leveren fantastisch werk af en gaan door tot het klaar is.
Kortom, niet verder zoeken, dus!!


Barbara Vonck

Vlaardingen
Barbara Vonck

Keurig werk. De muren en plafonds zien er heel goed uit. De stukadoors hebben keihard gewerkt en alles weer keurig schoon afgeleverd. We zijn er erg blij mee! Bedankt.


Anoniem

Hillegom
Anoniem

We zijn blij met het resultaat. Snel en netjes gewerkt!!


Linde Meijer

Haarlem
Linde Meijer

De mannen van Tip Top Stukadoors hebben perfect werk geleverd. Onze muren zijn super strak geworden en voorzien van een mooie joodse plint langs de plafonds. 
Snel en professioneel, alles is keurig afgeplakt en vervolgens schoon achtergelaten.

Onze ervaring is zeer goed!


Anoniem

Utrecht
Anoniem

Netjes en snel gewerkt. Blij met resultaat. Communicatie met uitvoerende is enige verbeterpunt


Arnout Bronkhorst

Nijkerk
Arnout Bronkhorst

Prima kerels, ze werken hard, maar spreek van tevoren goed af wat er gedaan moet worden en voor hoeveel.


Eli

Amstelveen
Eli

Aardige jongens, en heel professioneel. We zijn erg tevreden, veel projecten met ze gedraaid.


André Wols

Wassenaar
André Wols

De jongens hebben schitterend werk geleverd.


Martijn Groenewoud

Amsterdam
Martijn Groenewoud

Top


Petra Gooskens

Utrecht
Petra Gooskens

Het waren hele aardige stukadoors


Cees E.

Hazerswoude-Dorp
Cees E.

Perfect werk! Eerste klas vakmensen die je niet veel meer tegenkomt. Heb ze betaald nog iets extra's bedankt hiervoor zie jullie zeker nog terug in de regio!


Roy Karte

Zaandam
Roy Karte

Geweldig werk geleverd


J. Wong

Purmerend
J. Wong

They where very nice


C.J. van Noorden - Let's Woon

Amstelveen
C.J. van Noorden - Let's Woon
Kwaliteit, contact, service, team, alles super.