Waarom wij bouwen met passie

Ontdek hoe onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid het verschil maakt.

Een naadloze en stressvrije bouwervaring met ons toegewijde team en heldere communicatie.

Samen Bouwen aan Uw Droomhuis

Wij zijn uw betrouwbare partner, toegewijd aan het realiseren van uw droomhuis. Ons team van gepassioneerde en ervaren vakmensen streeft ernaar om u een ongeëvenaarde klantbeleving te bieden en u te ontzorgen tijdens het gehele bouw- of verbouwproces.

Onze kernwaarden vormen de basis van alles wat we doen. Professionaliteit, klantgerichtheid, oprechtheid, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid, enthousiasme en aandacht voor detail staan centraal in onze werkwijze. We geloven in transparantie en eerlijkheid, en communiceren altijd open en oprecht met onze klanten. Ons veelzijdige team van experts werkt nauw samen met ontwerpers en architecten om een breed scala aan diensten aan te bieden, van loodgieterswerk tot uitbouw, van hyperrealistische 3D-tekeningen tot VR-belevingen, van vergunningen tot architect tekeningen. Wij bieden tools aan waarmee u uw toekomstige woning al kunt ervaren voordat de eerste hamer wordt opgepakt.

Bij TipTopVakmannen zetten we alles op alles om een zorgeloze verbouwing te garanderen. Dit houdt in dat we niet alleen focussen op het uitvoeren van hoogwaardige bouwwerkzaamheden, maar ook oog op detail zoals het onderhouden van goede relaties met uw buren en het bieden van continue controle en ondersteuning. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en te ontdekken hoe wij uw bouw- en verbouwdromen kunnen waarmaken.

Maak kennis met ons team

Ons toegewijde en deskundige team van professionals zet zich in voor het realiseren van uw droomhuis. Maak kennis met de mensen die achter de schermen werken om uw bouw- en verbouwprojecten tot een succes te maken.

Cafer Bektas
Cafer BektasDirecteur en oprichter
Met een achtergrond in IT en een familiegeschiedenis in de bouwsector, heeft Cafer een unieke combinatie van technische expertise en bouwkundige ervaring. Opgegroeid tussen bouwvakkers en met een vader die stukadoor was, heeft hij van jongs af aan de liefde voor het vakmanschap meegekregen. Cafer heeft TipTopVakmannen opgericht met als doel klanten te voorzien van innovatieve en ongeëvenaarde bouw- en verbouwoplossingen. Zijn passie voor technologie en zijn diepgewortelde kennis van de bouwindustrie maken hem de ideale leider van ons team.
Sertan Ozbudun
Sertan OzbudunHoofd Ontwerper & Designer
Met 38 jaar ervaring als ontwerper en architect, heeft Sertan gewerkt voor wereldwijd bekende bedrijven zoals Soho House, Vitra, Radisson Blu, Mercure Hotels, Hyatt House, Renaissance, Conrada Hotels, Crowne Plaza Hotels, Hilton Garden Inn, Marriott Hotels, Mövenpick Hotels, en Ramada Hotels. Als onze creatieve kracht, is hij verantwoordelijk voor het ontwerpen van inspirerende en functionele ruimtes die perfect aansluiten op de wensen en behoeften van onze klanten.
Adi Lev
Adi LevStyling
Met passie voor stijl, design en duurzame mode begon Adi met het ontwerpen van seizoensgebonden concepten en styling voor modeateliers.
In de afgelopen 6 jaar heeft zij zich voornamelijk gericht op interieurstyling van woningen en privéruimtes in Nederland, Israël en Marokko. Haar expertise omvat ook personal shopping en inkoop voor particulieren en commerciële bedrijven.
Haar ontwerpen weerspiegelen de diversiteit van haar klanten en de culturen waarin ze is opgegroeid. Elk ontwerp is een unieke en intieme uitdrukking van de visie en sfeer.
Adi werkt in het Engels, Nederlands, Hebreeuws en Spaans en kan instappen in een project op verschillende stadia van het proces, vanaf het begin tot het toevoegen van de laatste finishing touch.
Diego Alonso
Diego AlonsoDesign
Diego ontwikkelt concepten op het gebied van branding en interieurontwerp, en verzorgt tevens projectplanning en uitvoeringsmanagement.
Diego heeft zijn stempel gedrukt op verschillende grote en kleine steden over de hele wereld: Amsterdam, Utrecht, Weert, Antwerpen, Londen, Frankfurt, Casablanca en Tetouan om er maar een paar te noemen.
Restaurants, koffieketens, fastfoodwinkels, sportclubs, schoonheidssalons, privéappartementen en openbare ruimtes. Sinds de oprichting van het bedrijf zijn er meer dan 70 diverse projecten gerealiseerd op centrale locaties, zowel lokaal als internationaal.
Diego absorbeert verschillende ideeën en technieken en past ze later toe om ongebruikelijke ontwerpen te realiseren die niet beperkt zijn tot rigide grenzen.
Emre BildirciIngenieur & Vastgoedconsultant
Emre Bildirci, een deskundige ingenieur en vastgoedconsultant. Met een brede ervaring in energielabeling, bouwadvies, bouwbegeleiding en het beheer van huurwoningen, brengt Emre een rijke expertise mee die essentieel is voor onze dienstverlening. Hij heeft op diverse prominente plekken in de vastgoedsector gewerkt, wat hem een unieke kijk op vastgoedontwikkeling en -beheer geeft. Emre’s professionele benadering en grondige kennis maken hem tot een waardevolle bron van advies en ondersteuning voor onze klanten en projecten.

Recente Projecten

 Ontdek enkele van onze meest recente bouw- en verbouwprojecten waar we trots op zijn.

Onze huiseigenaren zeggen

“Zeer tevreden met hun service en afwerking van mijn woning. Aandacht voor details en een goede aftercare.”

Kohsan Ngai

“Zeer mooi werk afgeleverd. Goede vakmanschap en netjes gewerkt. Zeker een aanrader.”

Atlas Consultancy

Betrouwbare partners

Bij TiptopVakmannen zijn we trots op onze sterke samenwerkingsverbanden met toonaangevende merken en bedrijven in de bouwsector. Onze betrouwbare partners helpen ons om u de beste materialen, technieken en oplossingen te bieden voor al uw bouwprojecten.

Praat Met Ons, Wij Staan Voor U Klaar

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en ons team neemt spoedig contact met u op om u te helpen met al uw bouw- en verbouwbehoeften.