Complete verbouwing van een droomhuis in Amstelveen

Een allesomvattende transformatie voor een stijlvol en comfortabel gezinswoning

Wij zorgen voor een naadloze en stressvrije bouwervaring door ons toegewijde team van professionals en heldere communicatie.

Titel: “Complete verbouwing van een droomhuis in Amstelveen: Een slimme investering voor de toekomst

In dit indrukwekkende project hebben we de volledige begane grond van een woning in Amstelveen getransformeerd om een droomhuis te realiseren voor een gelukkig koppel. Van de keuken tot het timmerwerk, de vloeren, pui, ramen en kozijnen, tegels, stucwerk, verf, badkamer en toiletten – we hebben elk aspect van deze woning aangepakt om een stijlvol en comfortabel gezinswoning te creëren.

Deze ingrijpende verbouwing heeft niet alleen een aanzienlijke meerwaarde toegevoegd aan de woning, maar ook een grote verbetering in de levenskwaliteit van de bewoners opgeleverd. Het investeren in een dergelijke verbouwing is een slimme zet met het oog op de toekomst, zowel op financieel gebied als in het dagelijks woongenot.

Toen het koppel aanvankelijk met een andere aannemer werkte, liepen ze tegen problemen aan met betrekking tot vergunningen. Nadat wij het project hadden overgenomen, zijn we erin geslaagd om alle vergunningskwesties op te lossen. Dit uitdagende project kende tal van complicaties, zoals de slechte staat van de vloeren en het feit dat het een oude woning betrof waarbij vele zaken in het verleden waren afgeraffeld. Ondanks deze uitdagingen zijn wij erin geslaagd om een prachtig eindresultaat te bereiken, waarbij alle problemen zijn aangepakt en het huis volledig is getransformeerd tot een droomwoning.

Project Details

DATE

April 2023

CLIENT

Mika

PROJECT TYPE

Residentieel

Project Gallery

Get A Quote Today

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en ons team neemt spoedig contact met u op om u te helpen met al uw bouw- en verbouwbehoeften.