Project Eikenrodelaan in Amstelveen

Een allesomvattende transformatie voor een stijlvol en comfortabel gezinswoning

Wij zorgen voor een naadloze en stressvrije bouwervaring door ons toegewijde team van professionals en heldere communicatie.

Project Eikenrodelaan in Amstelveen

In de charmante straten van Amstelveen, op de Eikenrodelaan, heeft TipTopVakmannen een bijzonder en uitdagend project met succes voltooid. Onze klant, geïnspireerd door de creatieve visie van onze designer Adi, verlangde naar een grondige renovatie van haar woning en dakkapel.

Van de initiële concepttekeningen tot de afronding, ons toegewijde team heeft elke fase van het project met zorg en precisie benaderd. We hebben de woonruimte getransformeerd door onder andere de radiatoren en de wc te vernieuwen, een nieuwe keukenplek te creëren, en het plafond volledig te isoleren. De gehele eerste verdieping is met vakmanschap gestuukt en geschilderd, en voorzien van stijlvolle, nieuwe deuren. De vloeren, gekozen en gelegd door ons team.

Op de zolderverdieping realiseerden we een complete metamorfose. Een volledig gerenoveerde badkamer en een nieuwe, knusse slaapplek voor de dochter van onze klant. Dit alles werd vergezeld met de voorbereidingen voor de installatie van zonnepanelen, een stap richting duurzaamheid.

Elk aspect van dit project was een getuigenis van ons streven naar perfectie. Het was een project waar we met passie aan hebben gewerkt en enorm van hebben genoten.

Bij TipTopVakmannen draait het om het realiseren van woondromen. Dit project op de Eikenrodelaan staat symbool voor onze toewijding aan kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid. We zijn trots op wat we hier samen hebben bereikt en kijken uit naar het creëren van meer droomhuizen in de toekomst.

Project Details

DATE

June 2023

CLIENT

Private

PROJECT TYPE

Residentieel

Projectgalerij – Voor

Projectgalerij – Na

Get A Quote Today

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en ons team neemt spoedig contact met u op om u te helpen met al uw bouw- en verbouwbehoeften.