Project Terschellingstraat in Amstelveen

Een allesomvattende transformatie voor een stijlvol en comfortabel gezinswoning

Wij zorgen voor een naadloze en stressvrije bouwervaring door ons toegewijde team van professionals en heldere communicatie.

Project Terschellingstraat in Amstelveen

Aan de sfeervolle Terschellingstraat in Amstelveen heeft TipTopVakmannen onlangs een indrukwekkend project voltooid. Onze samenwerking met een getalenteerde designer, met wie we eerder succesvol samengewerkt hadden in Utrecht, bracht ons bij deze bijzondere opdracht.

Deze klant, al in gesprek met andere aannemers en voorzien van verschillende offertes, koos uiteindelijk voor ons. Een doorslaggevende factor was onze innovatieve aanpak met 3D-modellen en VR-belevingen, die we al tijdens onze eerste gesprekken presenteerden.

Wat dit project uniek maakt, is de manier waarop we onze expertise combineerden met de wensen van de klant. Onze architect en designer werkten vanaf het begin nauw samen met de klant, wat resulteerde in een vloeiend en samenhangend ontwerp- en bouwproces.

De begane grond van de woning heeft een complete transformatie ondergaan. We hebben niet alleen een uitbouw gerealiseerd, maar ook zorgvuldig elk element van het interieur aangepakt. De nieuwe pui biedt een naadloze overgang tussen binnen en buiten, terwijl de moderne keuken en efficiënte opbergruimte het hart van het huis vormen. De wc is vernieuwd, en de vloer – met vloerverwarming – verzekert comfort en stijl. De toevoeging van lichtkoepels en een vernieuwd dak brengen natuurlijk licht binnen en verhogen het gevoel van ruimte.

Bij TipTopVakmannen streven we ernaar om elk project uniek en persoonlijk te maken. Dit project aan de Terschellingstraat is een perfect voorbeeld van hoe we innovatie, vakmanschap en de visie van onze klanten samenbrengen om uitzonderlijke leefruimtes te creëren. We zijn trots op het eindresultaat en het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, keer op keer.

Project Details

DATE

June 2023

CLIENT

Private

PROJECT TYPE

Residentieel

Projectgalerij – Voor

Projectgalerij – Na

Get A Quote Today

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Vul het onderstaande formulier in en ons team neemt spoedig contact met u op om u te helpen met al uw bouw- en verbouwbehoeften.