Van Heuven Goedhartlaan woning 1 - Amstelveen

De woning is zeer recent volledig gestript en opnieuw ingedeeld. De keuken is naar voren geplaatst en aan de achterzijde is een prachtige uitbouw (4 meter) die zorgt voor een extra grote living met openslaande deuren naar de achtertuin. Door de lichtkoepel in de uitbouw is er extra veel lichtinval gecreëerd. De tuin is heerlijk op het zonnige westen gelegen en beschikt over een schuur en een handige achterom. De gehele begane grond is voorzien van een hoogwaardige houten visgraatvloer. Eyecatcher is de moderne keuken met prachtig marmeren aanrechtblad die uiteraard naast een kookeiland ook voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Leuk detail zijn de schuifdeuren die tussen het woongedeelte en de entree zijn geplaatst. 

De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers, een badkamer en een aparte wasruimte. De ruime badkamer is modern en beschikt over een bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Handig is de bergkast die zich op de overloop bevindt. 

De royale tweede verdieping beschikt over nog eens twee goede slaapkamers beide voorzien van een dakkapel. Tevens bevindt zich op deze verdieping een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel en nog een bergkast op de overloop. 

Werkelijk alles is vernieuwd in dit huis dus het is hier echt alleen dozen uitpakken en genieten! 


Afbeeldingen