Emmakade - Amstelveen

Dit frisse appartement, type maisonnette is zeer modern en strak gerenoveerd en verdeeld over de eerste en tweede verdieping. Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke entree met het onderliggende appartement. Hier bevindt zich de meterkast en de entreedeur met trappenhuis naar het appartement. Bij aankomst op de eerste verdieping bevindt u zich in de hal, van waaruit het toilet en de eerste slaap-/werk-/hobbykamer bereikbaar is en zich de fraaie openslaande deuren naar de woonkamer bevinden. De woonkamer is heerlijk licht en heeft aan de voorzijde geweldig uitzicht over de Hoornsloot en het Amsterdamse Bos. Aan de achterzijde bevindt zich de moderne woonkeuken. 

Via de hal bereikt u de trap naar de slaapverdieping. U komt aan op de overloop welke toegang geeft tot alle vertrekken op deze verdieping. De badkamer is met betonlook vloeren en wand tegels uitgevoerd en voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafelmeubel en een 2e toilet. Naast de badkamer bevindt zich een separate ruimte met aansluiting voor de wasmachine en de droger. 
De twee ruime slaapkamers zijn beide voorzien van dakkapellen en bieden voldoende ruimte. Aan de voorzijde is een knus terras gerealiseerd met fantastisch uitzicht op het water en het groen. Onder de nok is de vliering met bergruimte en opstelling van de cv-ketel en achter de tuin van de benedenwoning is er een separate berging van ongeveer 5 m². 

Het gehele appartement (dus beide verdiepingen) is, behoudens badkamer en toilet, afgewerkt met een fraaie lichtkleurige houten lamelparket vloer en gestuukte wanden. Verder zijn er in de woonkamer mooie wandlampen aangebracht en spotjes in de keuken, de hal, de badkamer en in de dakkapellen. Alle kamers zijn verder voorzien van tv aansluiting. 


Afbeeldingen