Van Spaenstraat - Amstelveen

De woning is zeer recent volledig gestript en opnieuw ingedeeld. De keuken is naar voren geplaatst en aan de achterzijde is een prachtige uitbouw die zorgt voor een extra grote living met openslaande deuren naar de achtertuin. Door de lichtstraat in de uitbouw is er extra veel lichtinval gecreëerd. De gehele begane grond is voorzien van een hoogwaardige houten visgraatvloer. Eyecatcher is de moderne keuken met prachtig marmeren aanrechtblad die uiteraard naast een kookeiland ook voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Leuk detail zijn de schuifdeuren die tussen het woongedeelte en de entree zijn geplaatst.  

De eerste verdieping beschikt over twee ruime slaapkamers, een prachtige badkamer en een aparte wasruimte (voorheen badkamer). De ruime badkamer is modern en beschikt over een vrijstaand bad, ruime inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.  

De volwaardige tweede verdieping beschikt over nog eens twee goede slaapkamers beide voorzien van een dakkapel. Tevens bevindt zich op deze verdieping een tweede badkamer met douche, toilet en wastafel. 


Afbeeldingen