Renovatie woning in Johannes Meeuwisstraat

Renovatie woning in Johannes Meeuwisstraat

Bij Tiptop Vakmannen zijn we trots op het recente renovatieproject dat we hebben afgerond aan de Johannes Meeuwisstraat. Deze woning heeft een uitgebreide opknapbeurt ondergaan, waarbij we diverse werkzaamheden hebben verricht om de leefruimte te moderniseren en te verbeteren.

Keukenvoorbereidingen

In de keuken hebben we alle noodzakelijke voorbereidingen getroffen om de installatie van een nieuwe, moderne keuken mogelijk te maken. Dit omvatte onder andere het verleggen van leidingen, het aanleggen van elektriciteitspunten en het voorbereiden van de wanden en vloeren. Hierdoor is de ruimte nu klaar voor de plaatsing van de nieuwe keuken, die perfect zal aansluiten bij de wensen van de bewoners.

Vernieuwde WC

Een van de meest opvallende veranderingen in de woning is de volledige vernieuwing van de wc. De oude wc is volledig verwijderd en vervangen door een nieuwe, stijlvolle en moderne sanitaire ruimte. Dit omvatte niet alleen de installatie van een nieuw toilet, maar ook het plaatsen van nieuwe tegels, sanitair en armaturen. Het resultaat is een frisse, hygiënische en functionele ruimte die bijdraagt aan het comfort van de woning.

Stuc- en schilderwerk

Om de woning een uniforme en moderne uitstraling te geven, hebben we alle muren en plafonds gestuct en geschilderd. Dit zorgde voor een strakke en nette afwerking, waarbij de gekozen kleuren de ruimten lichter en ruimer doen aanvoelen. Het zorgvuldig uitgevoerde stuc- en schilderwerk draagt bij aan de algehele vernieuwing en het moderne karakter van de woning.

Vergrote gang

Een bijzonder aspect van deze renovatie was het creëren van een nieuwe, grotere gang. Door de gang te vergroten, hebben we niet alleen extra ruimte gecreëerd, maar ook de functionaliteit en toegankelijkheid van de woning verbeterd. De nieuwe gang biedt nu meer opbergruimte en een ruimtelijker gevoel, wat een significant verschil maakt in de algehele indeling en gebruiksvriendelijkheid van de woning.

Deze renovatie aan de Johannes Meeuwisstraat is een mooi voorbeeld van hoe een grondige en doordachte aanpak een woning kan transformeren. Bij Tiptop Vakmannen streven we ernaar om iedere renovatie tot in de puntjes af te werken, zodat onze klanten kunnen genieten van een moderne, functionele en comfortabele woonomgeving. Heeft u ook renovatieplannen? Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Realisatie

Project details

DATE

Juni 2023

CLIENT

Particulier

TYPE

Residentieel

Wilt u liever direct een medewerker spreken?

100% aanbevolen door onze klanten

Waarom ons

Ze gingen je voor

Wij wennen nooit aan het ontvangen van een recensie. Keer op keer zijn wij dankbaar dat klanten de tijd nemen om een review te schrijven en dat motiveert ons om door te gaan en een stap verder te gaan. Wij blijven werken aan onze service en doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Elke dag opnieuw.

Ons betrouwbare partners

Heeft u een vraag of opmerking?

Zijn er nog vragen of wens je meer informatie over onze diensten? Wil je graag een gedetailleerde offerte ontvangen voor jouw specifieke bouwproject? Of heb je andere vragen waarbij wij kunnen helpen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om jouw vragen te beantwoorden en je te assisteren bij al je bouwbehoeften. Wij streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen met hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan jouw wensen en verwachtingen.

Wij kijken ernaar uit om met jou samen te werken aan jouw volgende project.

Wilt u liever direct een medewerker spreken?
100% aanbevolen door onze klanten

Contactformulier

    Wat is 1 + 3 ?